Λογότυπο royal carpet

Αποστολη | mission statement

Στην Royal Carpet η αποστολή μας είναι η χρήση του συνόλου των απαραίτητων δράσεων για την καλύτερη ποιοτικά, αισθητικά και οικονομικά επιλογή των πελατών μας στο χώρο του μοντέρνου χειροποίητου χαλιού. Απώτερος στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας με την ανάδειξη του προσωπικού τους χώρου, η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και η εξαιρετική εμπειρια αγοράς μέσω της γνώσης του αντικειμένου και της επαγγελματικής βοήθειας στην επιλογή.

οικονομία

Εισάγουμε το σύνολο των προιόντων μας μόνο και απέυθείας από “πρώτο χέρι” με μακροχρόνιες συνεργασίες στον τόπο κατασκευής διασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό κόστος.

ποιότητα & αισθητική

Προγραμματίζουμε με τους κατασκευαστές μήνες πρίν την παραγωγή των χειροποίητων χαλιών. Δεν αγοράζουμε σχεδόν ποτέ από έτοιμα stocklists. Η ποιότητα κατασκευής ελέγχεται διεξοδικά σε όλη την παραγωγική διαδικασία

θέση & κληρονομιά

Η φήμη μας είναι το μεγαλύτερό μας ατού. Το όνομα του Σπύρου Ελευθεριάδη, ιδρυτή της Royal Carpet ακούγεται με τις καλύτερες συστάσεις στον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο, τα τελευταία 40 χρόνια.

στίγμα & fair trade

Η Royal Carpet προωθεί έμπρακτα το fair trade. Πληρωνουμε “αυτό που πρέπει” και συνεισφέρουμε στην βελτίωση των κοινωνικών δομών και της ποιότητας ζωής των ατόμων στις κατασκευάστριες χώρες. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι αφοσιωμένοι στην καταπολέμηση της παιδικής εργασίας και συμμετέχουν σε οργανισμούς όπως το fair & cair.

μέγεθος & εύρος

Πέρα από τα χειροποίητα χαλιά που προβάλλονται στο www.royalcarpet.gr η εταιρία εισάγει και εμπορεύεται μια τεράστια γκάμα από οικονομικότερα μηχανοποίητα χαλιά και μοκέτες. Η εταιρία μας διακινεί περισσότερα από 100.000 τετραγωνικά μέτρα χαλιών κάθε χρόνο. Θα τα βρείτε στο www.carpet.gr

εμπειρία αγοράς

Για αγορές άνω των 1000 euro, δειγματίζουμε στο σπίτι σας περισσότερα χαλιά, έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή και είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας. Η τελική επιλογή γίνεται στον χώρο του πελάτη.

Η εταιρία Σπύρος Ελευθεριάδης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974 με στόχο τη διακίνηση στην Ελληνική αγορά χειροποίητων και μηχανοποίητων χαλιών, μοκετών, καθώς και κάθε είδους υφαντουργικών προϊόντων. Η πορεία της εταιρίας χαρακτηρίζεται από σταθερή ανάπτυξη, συνέπεια και αφοσίωση στις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Κινητήρια δύναμη μας είναι η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς, η καινοτομία και η πρωτοπορία, η οποία συνεπάγεται το επιχειρηματικό ρίσκο αλλά και τις πιθανές ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα μας επίσης αποτελεί η εμμονή στην ποιότητα και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών μας βασίζεται στο δίκτυο χονδρικής πώλησης που έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε με 500 περίπου σταθερούς πελάτες σε κάθε σημείο της ελληνικής αγοράς. Με αντιπροσώπους οι οποίοι καλύπτουν κάθε γεωγραφική περιοχή, με αποθήκες – εκθετήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αποκλειστικές αντιπροσωπείες εργοστασίων του εξωτερικού αλλά και με συνεχή έρευνα πάνω σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες, ανήκουμε σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της ICAP, στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου.Σημαντική επίσης, θεωρούμε την παρουσία μας στη λιανική αγορά της Αθήνας με ένα νέο εταιρικό κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας 210 στο Χαλάνδρι, όπως και της Θεσσαλονίκης με δύο καταστήματα στο κέντρο και στην Αδριανουπόλεως, τα οποία διακινούν αποκλειστικά χειροποίητα χαλιά υψηλής ποιότητας.Στα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρία έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες χαλιών σε Ευρώπη και Ανατολή, εξαγωγική δραστηριότητα στις αγορές της Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Κύπρου, συνεργασίες με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές (Makis Tselios, Karim Rashid), φιλανθρωπική δράση και στήριξη της καταπολέμισης της παιδικής εργασίας μέσω της συμμετοχής της σε οργανισμούς όπως ο Fair & Cair που δραστηριοποιείται στη βόρεια Ινδία και στο Νεπάλ.OWS: Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρία έχει μπει δυναμικά στον κλάδο του επίπλου εξωτερικού χώρου, με συνεργασίες με μεγάλους κατασκευαστές στη Δανία, Ολλάνδία και Γαλλία, οι οποίοι διατηρούν παραγωγικές μονάδες σε Ινδονησία, Βιετνάμ και Κίνα.